Min namnsdag.

Idag hade jag min 23e namnsdag alltså mitt tilltals namn vill säga annars ha ja haft  69 st namnsdagar .. Iom att jag har så många namn.
Denna veckan har det vare ganska mycket, eller mycket och mycket i Måndags så ringde de till mig för att de ville att jag skulle komma till vårdcentralen och ta lite prover och göra ett ekg . Sedan när jag kom hem från det så ringde sjuksköterskan och gav mig en tid till läkaren på eftermiddagen.

När jag kom till läkaren så sa han att Patricia dina prover var inte alls bra, ditt kalium, ditt natrium och ditt blodvärde var jätte låga, jag har aldrig sett så låga värden som min tid som läkare, jag måste tyvärr ringa efter en ambulans och skicka in dig till sjukhuset så att de lägger in dig. Ditt ekg är inte heller bra, det är massa förändringar på det.

Så han la in mig på ett undersökningsrum och satt hemsk nål och helt plötsligt så började min kropp krampa, händer, armar, o ansikte, det var jätte otäckt, jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen ngnstans.

Emil kom in och såg när allt hände med, tack för stödet älskling,  sedan kom ambulansen och hämtade mig och sköterskan som va med i den blev genast orolig när han såg hur mager jag är.

NÄr jag väl kom in på sjukhuset så la de in mig på ett undersökningsrum och satte ett kalium dropp, och de satte dit en ekg apparat. Tro mig de där sladdarna man har över hela bröstkorgen är verkligen inte mina bästa vänner.

De tog nya kalium prover.  Sedan kom Emil in, han hade med sig ny potatis o kalkon och grädde, det var mycket gott att få i sig några små potatisar och lite grädde det var mycket gott:)

Dagen därpå så kommer de in och tar blodtrycket på mig kl 07 på morgonen och då låg det på 85/40 och det var jätte lågt och då fick jag inte ens gå ur sängen till toan  för att det var risk för att jag kunde svimma.

Sedan kom läkaren runt kl halv tio på morgonen och sa att mina prover va likadåliga än och att jag fick inte gå ngnstans om ja skulle ta mig till fiket på sjukhuset så va de via rullstol  så Emil satte mig i rullstolen med droppställning när han kom senare och tog med mig till fiket. Och sedan var jag tvungen att rapportera om jag åt ngt och det gjorde jag ju med en stor ostbagel. Den var jätte god;)

På onsdagen så va proverna bra och då gav jag mig av hemmåt igen:) Och det var otroligt skönt att komma hem, igår så var vi och fika med, linn , linda och helén och det var riktigt toligt att träffa tjejerna igen, ja har saknat dem så mycket:) Nu idag har de bara vare en lugn dag, men jobbig, jag har kräkts igen. och Idag så var det massa färskt blod så på Måndag så är det jag som kräver en ny gastroskopi igen av läkarna!!

Imorgon ska vi åka och hämta Mamma. det ska bli skönt att träffa henne igen efter en vecka.

Morgon!

Idag är jag riktigt trött och riktigt sliten, ändå har jag gått upp, kan inte sova så varför ska man ligga kvar i sängen då?

Igår var jag hos läkaren och gjorde ny gastroskopi och sövdes och så, de tog nya prover på det här med hormonet, och jag fick en glädjande nyhet efter de hade kollat in hur magsårena såg ut, och de ha läkt, det är ärr som stramar nu och gör lite ont ibland, och anledningen till attt jag fortsätter att kräkas är att jag har jätte mycket luft i min mage som gör, så att gallan inte kan passera, och då skickas det och det jag har fått i mig upp ist, så jag fick en tablett för det, det liknar kolik ibland om man säger så. Så  igår kväll käkade jag en bakadpotatis med lite broccoli och smör och smörgåsgurka till, och efteråt så blev jag sugen på en drickyoghurt , men jag fick kräkas som en gris iaf:(

Så  jag lät sedan mage vila sig en bra stund, sedan tog jag  en kopp tee med lite flatbröd till så att den värsta hungern och värkern efter kräkningen la sig.

Nu sitter jag här, trött som ett ass, Vill inget annat än att krypa ned jämte älsklingen, men jag får panik av att bara ligga stilla med, fast egentligen vila är det jag behöver som allra mest, men det är som sagt skönare att vila framåt eftermiddagen.

Vi får se lite vad som händer idag, men jg tippar och hoppas på att det blir lugnt, men jag hatar att dagarna går så fort, jag gillar inte alls det, känns som massa saker bara kryper tätt inpå en och man blir bara mera och mera stressad,men jag har ju inget att stressa upp mig över egentligen, aja det blir nog bra till slut.

Helgen kommer bli mys, det är ju påsk:) Jag ser fram emot det riktigt mycket, massa mys med familjen och älsklingen, jag har ju sagt att jag ska gå på bilmässan, men vi få se, det får min kropp bestämma vad jag orkar med.


H


RSS 2.0