SAKNAR !!!

Det finns inget som är så tomt som när du är ute och kör. det går knappt en minut utan att jag tänker på dig och saknar dig.
Du är det finaste jag vet, det underbaraste jag vet, och det bästa som finns.
Vill inget annat än och bara lägga mina armar om dig och dra dig intill mig och krama om dig hårt och pussa massa på dig.
Älskar dig så otroligt mycket Emil <3
älskling

Hemma

I torsdags så bestämde jag mig otroligt snabbt att jag skulle åka hem till Jönköping, eftersom Emil är ute och kör denna helg med high school musical, och jag kände att jag saknade mina syskon så ville jag åka hem ist.
SÅ i torsdags stressade man runt som en idiot, med duschning,packning och göra sig iordning,hade ju bara tre timmar på mig tills det att jag hade bestämt mig att jag skulle åka tills tåget gick.
Tåg resan gick bra, men jag blev otroligt utmattad och trött, inte alls roligt att gå mellan tågen och känna att man redan saknade sin prins så mycket som ja gör och åka ifrån honom. När ja kom hem tog jag det lugnt bara tillsammans med mamma och pappa.
Krister kom förbi en sväng snacka om att jag blev glad för att få krama om bror min.
Igår så va de en lång dag känns de som. vaknade, kollade tv, och kände mig mer än trött, men ändå, vissa säger ju att sova på nätterna och vara vaken på dagen, men de är inte alls lätt när man är sjuk.
Iaf mamma och jag bestämde oss för att  kolla på kläder eller snarare ja byxor till mig, jag hittade inte ett enda par, allt var för stort. kunde inte ens ha vanlig strl 34 för att jag är för mager, det suger verkligen, ja vill ha tillbaka mina former, inte alls kul att vara sjuk.......
Ni tjejer som är i tonåren, tänk er för innan ni börjar tänka på att ni vill vara smala, det är bättre att ha lite hull man kan ta av om man blir sjuk , nej ja ha inte anorexia, ja ha en magsjukdom som heter ibs, och ett stort magsår i anslutning till tarmen så ingen mat vill passera utan den kommer upp igen.
Och på vätska och skorpor så går man direkt inte upp i vikt.
SÅ igår köpte ja 3 sjalar ist, jätte fina sjalar, och sedan tog vi det lugnt igen, kollade lite tv, jag och lilla syster spelade lite skipbo, sedan kom hennes basse och de gick hem till honom och kollade film och åt godis och sov där.
Krister och hugo var förbi en sväng med igår kväll och hugo hade som vanligt med sitt nitendo ds  och när han sitter och spelar så pratar han i ett stopp så krister bad hugo att vara tyst och när inte hugo var tyst så frågade krister honom har du mundiarré? Och då svarade hugo: är du anvundsjuk.
Krister tappade hakan, jag mamma och pappa skrattade åt det.
Hade tänkt kolla på helter skelter som handlar om manson morden på 60 talet, men ja kände mig för trött så ja kollade på disney ist sedan somna jag.
Idag kommer kicki och jesper..
Jag saknar Emil, finns inga ord för hur tom ja känner mig utan honom

Orkar inte berätta mera!

Har dragit ett streck över allt det som har varit! Orkar inte berätta det, de flesta vet vad rör sig om ändå.

Onsdag ida, magen är jobbig, fick veta igår att jag har ett magsår som nästan är tre cm stort, och det är en svullnad så maten passerar inte ned till tarmen för det  sitter i anslutning till tarmen.

Torsdag nästa vecka så är det dags för att göra ett ultraljud på min lever, och få se vad det är för förändring. Klart jag är nervös, spec när läkarna inte talar om det för mig direkt att man hade en förändring utan man får veta det en månad senare ungefär.

Sedan om några veckor så är det väl dags för dem att kolla kalium nivån i kroppen min igen, känner att hjärtat slår dumt och har sig ibland och jag blir yr, det enda som ska hjälpa mig emot det är kalium tabletter.

Känner så här idag, jag vill ha min älskling för mig själv och göra något mysigt, vi har inte ens hunnit fira våran förlovning och det gör ont inuti, har inte ens hunnit vara på hotell och mysa tillsammans som vi ha pratat om, det gör ont i mig, det kommer massa i vägen hela tiden. Jag tycker inte alls om det.

Finns så mycket jag vill göra tillsammans med honom men det finns aldrig någon tid för det, hatar att tiden rinner iväg  så fort som den gör. Jag mår inte bra av det, det tär mig inuti.

Visst jag vet att mamma och pappa bryr sig om än och älskar mig jätte mycket, men allt tjat om att jag måste försöka få i mig något är jobbigt, jag försöker men ja rår inte för att de kommer upp, det är ju magens fel, och ja jag har testat det mesta. Det gör ju ont i mig med när jag inte får i mig någon mat, jag älskar ju mat, det är nog det bästa som finns. Jag älskar att laga mat, och hatar att jag inte kan smaka av den själv.

Önskar detta är över snart så jag får vara med min älskling och göra massa mys


Och en sak till jag saknar att köra truck

RSS 2.0