HJÄLP. PANIK

Vad fan ska man ta sig till vikten bara fortsätter och rasar och dessutom ha man fått kolik på köpet, jag förstår hur barn känner sig när man får så där otroligt ont i magen, tycker verkligen synd om de små.

 Önskar att vikten va högfre än vad den är, väger bara 42,5 kg nu:( Va och handlade på Willys med mamma och pappa och Emil idag, och helt plötsligt på vägen ut så fick jag så där otroligt panik ont i magen igen, och all min kraft försvann igen. Emil fick bära mig till bilen för att jag inte orkade, min kraft idag ha varit alldeles kass, och min mage har gjort så ont:( Gör ont nere vid livmoder och skit, man ser  hur tarmar m.m rör sig:( Det känns inte alls upppiggande.

Jag hoppas att de blir bättre, jag vill kunna känna mig normal ngn gång. Min bror tyckte igår att jag såg hemsk ut, och jag förstår honom mycket väl vad han menar, men tyvärr så är det inget jag kan göra åt, de enda positiva e att jag får i mig lite skorpor på dagen med nu och en rostemacka på kvällen.

Jag hoppas att denna jobbiga dag är vändpunkten för mig och att de börjar gå bättre..... Jag längtar till måndag, emil och jag ska till helsinborg och bo på hotell och mysa.

Önskar att man kunde få ta sig en mysig liten hotell frukost med min älskling då:) SNÄLLA HÅLL TUMMARNA FÖR DET!!

Låååååång dag:(

Nu är jag hemkommen ifrån västervik, hara varit där idag tillsammans med min älskling, och min mor för att hälsa på mormor som ligger inne på grund av en opererad höft, det var en otroligt lång dag, har fått veta massa skit som min mormor ha råkat ut för tack vare min morbror. tills jag vet mer så tänker jag inte berätta så mycket om det.

Trodde även att läkaren skulle ringa idag, för sköterskan sa att hon skulle säga till honom att han va tvungen att ringa , men han hade opererationsdag ida med, men ändå kan man inte ta sig tid att ringa till en tjej som är 23 år och inte mår bra?

Vill inte ha det så här längre.

Emil sa inte en så smidig grej ikväll som sårade mig med:( Men det var bara för att han är orolig, och råkade säga det på fel sätt...

Älskar dig gubben över allt annat

Lördag:)

Underbart att vakna kl 07 på morgonen när man somnade kl 02, och dessutom vakna pigg som en lärka.

Man får väl helt enkelt anse att det är ett bra tecken iaf, eller???!

JAg gick iaf upp och gjorde frukost till Emil på sängen, det blev, yoghurt med start, jordgubb,hallon och banan. En rostad macka med kalkon ,ost o gurka, en kop tee och ett kokt ägg och juice. Han tyckte det var så gott så.

Idag så blir det lite på schemat, ska iaf fira emils kusin sara ikväll. hon ha nyligen fyllt 30 så de ska bli riktigt trevligt.

Jag längtar till Onsdag:) Det bär hem till Jkpg, längtar så mycket efter min familj nu, så de kommer bli så mysigt. Sedan på torsda så åker jag, mamma och emil till mormor över dagen, hon ligger på sjukhuset stackren ha opererat sin höft.

Aja uppdatering mer sedan


Söndag

Förkyld och jävlig, är helt trött, gör ont i halsen och mina öron, det är inte alls kul att springa på toa och kräkas om man behöver, gör as ont, förkylningen har satt sig i längdryggen på mig också som den brukar göra inte alls kul....man känner sig som en jävla invalid när man inte mår bra till 20% ens..

Igår så va Emil, Strömberg mfl och åkte skidor i kungsberg, och jag låg här i sängen och läste en bok och mös framför brasan,sedan så städade jag och plockade ihop den hängda tvätten, sedan kom Birgitta och hon va väldigt gullig och hjälpte mig att städa,<3

På kvällen så åkte vi ett gäng på 10 pers in för att bowla till Gävle, jovisst det var jätte kul, men mindre roligt att det kändes i mina sår så fort man kastade iväg bowlingklotet så ja tappade ganska snabbt lusten till att bowla.

Efter bowlingen gick vi till Interpool för att de skulle äta och vi skulle spela biljard, kände mig som en torr jävla handske.. Inte alls kul att sitta och titta på när alla andra äter gott och dricker gott. Det känns i hjärtat. Det känns riktigt skit i hjärtat om man säger så, tror inte att det är många som hade stått ut så här länge med mitt problem med magen som jag har gjort.

Ikväll blir de mys med en film


Tisdag

Inatt var det jätte jobbigt, kändes som att de rann blod längs hela matstrupen och upp, men de va nog bara vanlig magsyra med blod i, skiten gjorde så att jag frös som en galning iaf, så jag satt upp och eldade för att kunna få bli lite varm. Hatar när det ska vara så här, Önskar att de kunde vara över, finns så mycket som jag är sugen på och vill äta men inte kan pga min dumma mage.
Varför ska man behöva ha det så här? Jag vill inte.
Emil ligger på soffan här och har själv ont i magen, verkar som att de e lite magknip samtidigt som att han inte är utvilad efter jobbet.
Längtar tills allt är klart i torpet så man bara kan få andas ut och mysa.
Jag ser fram emot helgen, få träffa lite av alla vänner här uppe.

RSS 2.0