26 maj 2012

Underbara dag!

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här, har tänkt ofta att jag ska sätta mig och blogga lite, men det har liksom aldrig riktigt blivit så, och det har nog med att göra att jag är för trött, sover för lite, eftersom att det hela tiden ska göra ont, den enda stunden man kan få sova lite ordentligt iallafall är på eftermiddagen runt kl 15-17 eller  kl18-19 ca.

Efter det så är man utvilad en stund, men men, sitter här på balkongen, det är helt underbart, lyssnar på banditrock och njuter av värmen, finns inget som är så underbart, hade ja vare frisk då hade ja korkat upp en vinare i eftermiddag men nu går det inte:( Eftersom alla tabletter ja går på, och sedan att jag är för smal, jag skulle nog reagera på ett halvt-ett glas vin, hehe.

Denna veckan har verkligen varit helt underbart med vädret, så varmt och skönt, dock jobbigt när det är kvavt, då känns åskan som är laddad i hela min kropp. Men det är underbart på ett sätt för då vet man att det är sommar:)

Sommaren gör ju en så gott i både hjärta och själ:) Och hur underbar är inte våren när man ser att allt blommar, dock jobbigt med pollen allergin men det är verkligen värt det:)

Hur har ni de annars mina fina vänner? NI ska veta att jag saknar er så otroligt mycket, önskar att vi kunde träffas, men det går inte förrens jag vet vad det är för fel på mig:( Alla infektionsrisk med mer som läkarna säger.

Känner mig lite vissen inuti när man inte får träffa er:( Det är så länge sedan nu, och denna helgen så är det jönköpingsmarknad, vi som brukar ha så kul på dagen och sedan på kvällen, jag önskar att jag kunde få njuta av det som ni kan. Jag hoppas innerligt att allt eller iaf det mesta är bra tills nästa år, så att jag kan få vara med er <3

Älskar er mina underbara!RSS 2.0