Min namnsdag.

Idag hade jag min 23e namnsdag alltså mitt tilltals namn vill säga annars ha ja haft  69 st namnsdagar .. Iom att jag har så många namn.
Denna veckan har det vare ganska mycket, eller mycket och mycket i Måndags så ringde de till mig för att de ville att jag skulle komma till vårdcentralen och ta lite prover och göra ett ekg . Sedan när jag kom hem från det så ringde sjuksköterskan och gav mig en tid till läkaren på eftermiddagen.

När jag kom till läkaren så sa han att Patricia dina prover var inte alls bra, ditt kalium, ditt natrium och ditt blodvärde var jätte låga, jag har aldrig sett så låga värden som min tid som läkare, jag måste tyvärr ringa efter en ambulans och skicka in dig till sjukhuset så att de lägger in dig. Ditt ekg är inte heller bra, det är massa förändringar på det.

Så han la in mig på ett undersökningsrum och satt hemsk nål och helt plötsligt så började min kropp krampa, händer, armar, o ansikte, det var jätte otäckt, jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen ngnstans.

Emil kom in och såg när allt hände med, tack för stödet älskling,  sedan kom ambulansen och hämtade mig och sköterskan som va med i den blev genast orolig när han såg hur mager jag är.

NÄr jag väl kom in på sjukhuset så la de in mig på ett undersökningsrum och satte ett kalium dropp, och de satte dit en ekg apparat. Tro mig de där sladdarna man har över hela bröstkorgen är verkligen inte mina bästa vänner.

De tog nya kalium prover.  Sedan kom Emil in, han hade med sig ny potatis o kalkon och grädde, det var mycket gott att få i sig några små potatisar och lite grädde det var mycket gott:)

Dagen därpå så kommer de in och tar blodtrycket på mig kl 07 på morgonen och då låg det på 85/40 och det var jätte lågt och då fick jag inte ens gå ur sängen till toan  för att det var risk för att jag kunde svimma.

Sedan kom läkaren runt kl halv tio på morgonen och sa att mina prover va likadåliga än och att jag fick inte gå ngnstans om ja skulle ta mig till fiket på sjukhuset så va de via rullstol  så Emil satte mig i rullstolen med droppställning när han kom senare och tog med mig till fiket. Och sedan var jag tvungen att rapportera om jag åt ngt och det gjorde jag ju med en stor ostbagel. Den var jätte god;)

På onsdagen så va proverna bra och då gav jag mig av hemmåt igen:) Och det var otroligt skönt att komma hem, igår så var vi och fika med, linn , linda och helén och det var riktigt toligt att träffa tjejerna igen, ja har saknat dem så mycket:) Nu idag har de bara vare en lugn dag, men jobbig, jag har kräkts igen. och Idag så var det massa färskt blod så på Måndag så är det jag som kräver en ny gastroskopi igen av läkarna!!

Imorgon ska vi åka och hämta Mamma. det ska bli skönt att träffa henne igen efter en vecka.

Kommentarer
Postat av: Camilla S

Usch vad de e jobbigt att läsa om din sjukresa!

Hoppas sååååå du kommer må bättre snart!

Massa kramar till dig!

2010-04-17 @ 18:54:35
Postat av: Patrcia

Tack så mycket gumman de kommer ta tid, men kommer till slut bli bra, dock är det mest skrämmande att jag väger väldigt lite massa kramar

2010-04-17 @ 18:57:49
URL: http://gummsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0